Ismerős köveim: a howlit

how2.jpgA howlitot remekül lehet használni az ékszerekhez: egyszerű, letisztult, női és férfi ékszer is készülhet belőle, jól kombinálható más kövekkel. A praktikus külsőhöz sok-sok pozítív testi és lelki hatást társítanak a szakirodalmakban.

Testi vonatkozásban: a howlit magnézium tartalmának köszönhetően oldja a görcsös fejfájást és megnyugtatja a szervezetet. Zsírégető hatása van, mivel felgyorsítja a zsíranyagcseréjét a szervezetben, így nélkülözhetetlen segítség lehet a fogyókúrázók számára. Segíti a magnézium felszívódását, egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet és kiválóan alkalmazhatjuk rosszullétek esetén is. Méregteleníti a szervezetet és semlegesíti a testszagot. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit. Izomlazító hatása van, segíti a gyomor működését, gátolja a véralvadást, rugalmassá teszi az érfalakat, megelőzi az érelmeszesedést és tágítja a koszorúereket. Jótékony hatása van az epekőre és gyógyítja a prosztataproblémákat is.

how1.jpgLelki-szellemi vonatkozásban: létünk önálló irányításának a köve, kiteljesíti az önkifejezést. Segíti előző életeink reinkarnációink feltárását. A howlitnak rendkívüli a nyugtató hatása. A párna alá téve kitűnő ellenszere az álmatlanságnak, különösen akkor, ha ezt a túlzottan igénybe vett agy okozza. Türelemre tanít, és segít megszüntetni a dührohamot és a fékezhetetlen haragot. Egy darabot a zsebünkbe téve elnyeli a haragunkat, és bármit, ami ellenünk irányul. Lehetővé teszi a gáncsoskodásra és az önzésre való hajlam legyőzését, erősíti a pozitív jellemvonásokat. Nyugodt és értelmes kommunikációra ösztönöz. Erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.

Megnyugtatja a zavaros érzelmeket, különösen azokat, amelyeket az előző életek okozzák. Felbontja azokat a kötődéseket, amelyek a régi érzelmeket a jelenlegi élethez láncolja.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg bátran! :)