Ismerős köveim: a breccsa jáspis

br1.jpgEz egy meglehetősen új keletű ismeretség, de a változatossága és szépsége azonnal megragadott.

br7.JPGA nemes kő piros jáspisból, vasból, mangánból és hematitból áll. A kő már első pillantásra melegséget sugároz, és erős fényben ragyog. Az örök szerelmet szimbolizálja, aki megajándékozza vele a másikat, a hűséget, szeretet adhat és kaphat vissza. Hosszú, boldog házasságot hoz. Ha szeretné a házasságát boldoggá tenni, vagy hosszú ideig megőrizni a másik szeretetét, akkor ajándékozza meg a kővel.

Aktivizálja az öngyógyító mechanizmusokat a szervezetben. Élénkíti a vérkeringést, segít helyrehozni az önbecsülést.

br9.JPGBefolyással van a pajzsmirigy működésére, akár túl- akár alulműködés esetén. Hatással van az anyagcsere hormonjaira is, a káros sugárzásokat pedig hatástalanítja. Megakadályozza a haj töredezését, a hullását pedig megállítja. Ha nincs partnere, egyedül érzi magát, és igaz társra vágyakozik, akkor viselje láncként, vagy medálként a nyakában.

br6.JPGRezgései oldják a stresszt, a feszültséget. Aki nehezen tud elaludni, vagy álmatlansággal küszködik, annak érdemes a párnája alá tenni, mert gyorsan elalszik, és nyugodt lesz az éjszakája.

Energiával való feltöltése: Havonta egyszer tegyük ki reggel az ablakba, és engedjük, hogy a felkelő nap sugarai átjárják a követ.

Forrás: bioenergetic.hu