Hamupipőke cipellője

Azt hiszem titkon mindig irigyeltem a ruha, cipő és táska tervezőket, de sajnos az én rajztudásom édes kevés bármilyen terv papírra vetésére. Találtam egy érdekes kis cikket, ami bepillantást enged a cipőtervezők világába. A The Walt Disney Company ötlete nyomán tervezők és kreatív igazgatók ragadtak ceruzát, hogy megrajzolják, ők hogyan képzelik el Hamupipőke cipellőjét. Nem csak lerajzolták, egy két gondolatot meg is osztottak az alkotásukról.

cipo1.jpg

"Minden lány arról álmodik, hogy legalább egyszer az életben úgy érezze magát mint Hamupipőke. Ez a mese a cipő szeretetét idézi, ami végig kísér az életen. Még felnőttkorban is érezni a csodás átalakulás hatalmát, ami oly mély benyomást tett ránk a gyermekkorunkban. Szerettem volna létrehozni egy igazán varázslatos pár cipőt, csábítót, ami felidézheti a korai gyermekkori érzelmeket "- kommentálta Sandra Choi, a Jimmy Choo kreatív igazgatója.

cipo2.jpg"Nagyon örülök, és megtiszteltetésnek tartom, a Disney vállalat javaslatát, hogy megtervezzük a  saját verziónkat a híres kristály cipőből.  Átlátszó platform műanyagból készül, amit gyakran használunk az általuk gyártott modellekben. A cipőt csillagok és kristályok díszítik amint az egy hercegnő cipőjéhez illik" - Olympia Charlotte.

cipo3.jpg"Hamupipőke az új filmben végtelenül vonzó lesz. Áttetsző zárt cipőt terveztem, ékszerekkel díszítve, ami tükrözi az elképzelésem hősnőről", - Stuart Weitzman.

cipo4.jpg"Hamupipőke szelíd és ugyanakkor egy nagyon erős jellemű hősnő. Ez különösen a mágikus átalakulásánál jelenik meg. Hamupipőke karaktere inspirált arra, hogy olyan   kristály cipőt hozzak létre melynek  a design-ja, egybecseng a varázslatos filmmel", - Nicholas Kirkwood.

cipo5.jpg"Cipő, ami egy nőt  hercegnővé tesz, és azt az érzést nyújtja neki, hogy a felhőkön jár  - ez sokak álma. A modern mesében  Hamupipőke egy új módon ad nekünk lágy érzékiséget és a nőiesség erejét. A cipőcske szó szerint semmiből jön létre: levegőből és fényből,  az ék alakú sarok ikonikus eleme Salvatore Ferragamo termékeknek,  Swarovski kristályokkal teleszórva úgy tűnik, teljesen súlytalan" - Massimiliano Dzhornetti, a Salvatore Ferragamo kreatív igazgatója.

cipo6.jpg"Engem az a  jelenet  ihletett meg amikor éjfélt üt az óra - ez a leginkább feszült pillanat a mesében.  Mélykék, nagyon magas sarkú cipő terveztem.  Széles átlátszó pánt emlékeztet a klasszikus üveg papucsra, és a szeszélyes arany és ezüst minták teszik játékossá. Azt akartam, hogy ezeket a cipők olyanok legyenek, amelyek rabul ejtik  a herceget, és nem többet ", - Jerome C. Rousseau.

cipo7.jpg"A cipő megalkotásának folyamata felkelti az érzelmeket és a vágyat. Ez egy igazi szenvedély és a folyamatosan keressük az inspirációt, amely nem korlátozza a képzeletet. Szóval az álmok valóra válnak  a mi mesénkben", - Rene Caovilla

cipo8.jpg"Az üvegcipellő - minden lány álma. Hamupipőke meséje inspirált arra, hogy használjam a   Paul Andrew márka klasszikus formáját és megszórjam Swarovski kristályokkal. Átlátszó vinyl segítségével elértem "kristály" hatást, és az elefántcsont velúr segített adni a cipőnek egy gazdag textúrát adni", - Paul Andrew.

cipo9.jpg"A kristály cipő  létrehozását a klasszikus szépség és a nőiesség ihlette, ami véleményem szerint összeköti  Hamupipőkét és az  Alexandre Birman márkát. Létrehoztam a Johanna modell egy új változatát. Kecses ívű, selyem és Swarovski kristályok felhasználásával készült ez a pár cipő, ami egyben divatos és romantikus. Azt hiszem, ezt a cipőt fogja viselni egy modern hercegnő", - Alexandre Birman.

Forrás: 7ya.ru