Horoszkóp és ajándék: a Vízöntő

vizonto.pngVízöntő (január 21. – február 18.)

Örökös gondolkodó, haladó szellemiségű. Új tapasztalatok reményében szívesen cseréli fel a járt utat a járatlannal. Fittyet hány a konvenciókra, az előítéletekre és az elfogadott erkölcsi normákra. Szereti az emberiséggel kapcsolatos dolgokat, könnyen teremt kapcsolatot bárkivel. Eredeti jegy, mellette soha nem lehet unatkozni.

Minek örülne a legjobban?

Mosolyt csalhatunk az arcára egy internet-előfizetéssel, amivel hasznos információkat gyűjthet bármiről. Koncertekre, kiállításokra is szívesen jár, a lényeg, hogy sok ember vegye körül. Kedveli az extravagáns dolgokat és a legújabb divatőrületeket. Úgyhogy ha valami modern darabot látsz a kirakatban, ami megbotránkoztató vagy különleges, legyen az ruha, lakberendezési tárgy vagy ékszer, annak biztosan örülni fog. A dísztárgyak anyagát illetően fémből vagy kőből készültet válassz.

Színe: lila

Köve: akvamarin, türkiz, sólyomszem

A Vízöntő legjellemzőbb jellemvonása a hagyományok és korlátok felrúgása, új utak keresése az élet minden területén, forradalmian újító.

Végletekig humánus és emberszerető, mindenek felett tiszteli az életet és minden ember egyediségét. Rendkívül odaadó barát, szeretteiért akár tűzbe is menne.

Az egész világra határtalan csodálattal tekint, szinte minden érdekli és leköti a figyelmét.

eclectic.jpgA lakberendezésben szereti a feltűnést, a különlegeset. Nem szereti az állandóságot, gyakran rendezi át lakását, cseréli a berendezést. A színek összeválogatásában szertelen, színkompozíciói legtöbbször harsányak. Nyitott minden meghökkentő stíluskeverésre.

Művészi érzéke erős, ami meglátszik öltözékén is. Szereti a feltűnő kiegészítőket: sálakat, kendőket, ékszereket.