Horoszkóp és ajándék: a Skorpió

skorpio.pngSkorpió (október 23. – november 22.)

Titokzatosság, erős személyiség, és féltékenység jellemzi e jegyet. Mindig elégedetlen a saját sorsával. Sokszor szorong, amiért magát éppúgy okolja, mint az egész világot. Fontosak számára az emberi kapcsolatok, de legalább annyira számít, hogy eszét, tehetségét, és intuicióját is kamatoztassa. Szereti az élet rejtelmeit boncolgatni, nyitott az ezotériára, a természetfeletti jelenségekre.

Minek örülne a legjobban?

Egy Skorpiót segít kikapcsolni egy füstölőszett, vagy egy illatos gyertya, ami mellett meditálhat egy fárasztó nap után. Meglephetjük bármilyen filozofikus tanulmánnyal is, ami az élet nagy kérdéseire segít választ találni, vagy egy orvosi lexikonnal. Kedveli az üvegből készült használati és dísztárgyakat is, akár még egy akváriummal is meglephetjük. Szereti az élet rejtelmeit boncolgatni, nyitott az ezotériára, a természetfeletti jelenségekre. Bármilyen spirituális tanfolyamra is befizethetjük, ahol kiélheti a kiváló megérzéseit, de az olyan ezoterikus segédeszközöknek, mint az inga, a tarotkártya, vagy egy grafológiai könyv, is örülne.

Színe: szürke, a vérvörös és az intenzív színek.

Köve: karneol, heliotróp, obszidián, malachite

The_Puppy.jpgA divatos ruhák lázba hozzák. Vagy egy puha takaró, egy meleg lábbeli és egy kényelmes karosszék, amiből kedvenc sorozatát nézheti. Egy gravírozott szép toll is könnyeket csalna a szemébe. Egy gondosan összeállított fotóalbum a múltról is kiváló személyes ajándék lehet neki, de egy menhelyről befogadott kiscica vagy kiskutya is csodálatos meglepetésként érné.
Mivel a Skorpió rendszerető, ezért bármilyen ékszertartóval, dobozkával meglephetjük, hiszen szeretni, ha rend van körülötte.


Titokzatosság, kreativitás, erős személyiség, és féltékenység jellemzi. Rendszerető. Fontosak számára az emberi kapcsolatok és az, hogy eszét, tehetségét, és intuícióját is kamatoztassa. Nagyon szenvedélyes, ha szerelmes, akkor halálosan szerelmes.:)