Horoszkóp és ajándék: a Nyilas

nyilas.pngNyilas (november 23. – december 21.)

Lojális, udvarias. Független egyéniség, aki szereti a kihívásokat. Nagyon jó humorérzékű. A problémákat szereti messzebbről megvizsgálni, minden aspektusból feltárni. Kedveli a természetet. Nyughatatlan, ezért sokszor sportol, utazik. Nagy az önbizalma, nem véletlenül, hisz az akadályokat könnyedén veszi, és ha egy százalék esélyt is lát valamire, abba belevág. Mindig elköteleződik egy-egy ügy mellett. Fontos számára a hit.

Minek örülne a legjobban?

Mivel imád utazni, találjunk ki olyan meglepetést, amire külföldön is szüksége lehet: például egy márkás bőröndre, fényképezőgépre, férfiaknak akár egy bicskára is. Szereti az állatokat, ezért meglephetjük egy kölyökkutyával, egy cicával vagy bármilyen kis rágcsálóval. Ajándékozhatunk neki utazást is, ha pedig olvasnivalót keresünk számára, akkor filozófiával vagy távoli tájakkal kapcsolatban szerezzünk be valamit. Kedveli a dísztárgyakat is, ezek ábrázoljanak állatokat vagy embereket, de lehetnek nonfiguratívak is.

Színe: narancssárga, kék, a piros, és e két szín "nászának gyümölcse",a lila.

Köve: szodalit, onix, kalcedon, obszidián

szanko.jpgKesztyű, sál, sapka és jó meleg kabát jó ajándék neki, hisz hiába van tél, őt megkötni és a szobában tartani szinte képtelenség. Egy szánkónak is örülne, mert akár fiatal, akár idősebb, élvezi a kalandos kihívásokat. Találjanak ki közös programokat, mert a Nyilas szomorú lesz, ha nem mennek sehová az ünnepek alatt.
A vidám, optimista Nyilasnak nem nehéz a kedvében járni. Imád utazni, kirándulni tehát bármi, ami utazáshoz kapcsolódik, jöhet. Szereti az állatokat és szeret sportolni. Nagyon jó a humorérzéke, kreatív, mindig tele van ötletekkel.