Horoszkóp és ajándék: a Mérleg

merleg.pngMérleg (szeptember 23. – október 22.)

Egyensúly jellemzi. A diplomáciai érzék és az arany középút megtestesítője. Harmóniára törekszik, éppen ezért túlságosan hajlik a kompromisszumokra, engedményekre. Konfliktuskerülése azt eredményezi, hogy inkább fejet hajt, mintsem veszekedjen, és határozottan szembeszálljon. Kiváló művészi adottságai vannak.

Minek örülne a legjobban?

Az esztétikumért való rajongása sok ötletlehetőséget rejt, vehetünk neki bármilyen míves lakberendezési tárgyat, ami jól mutat az otthonában. Mivel nagyon igényes, és szeret mindenkinek tetszeni, éppúgy meglephetjük egy divatos ruhával, ékszerrel vagy bármilyen kiegészítővel, mint egy sminkszettel. Ha a könyvespolcára keresünk ajándékot, akkor jogi, de akár filmművészeti témájú írást is választhatunk. Imádja a zenét, ezért CD-ben komolyabb ajándék esetén akár hifitoronyban is gondolkodhatunk.

Színe: az égszínkék, a rózsaszín, a világoszöld és a pasztellek.

Köve: füstkvarc, rózsakvarc, rodonit, turmalin

A fények és izzók minden mennyiségben kedvesek a számára: szereti a karácsonyi hangulatvilágítást az ablakban és a szobában egyaránt. Luxus és kényelem, pezsgő és eper, finom különleges csoki és sütemény mind-mind leveszi a lábáról. Egy tüllkendő és mézeskalács szívecske is az arcára csalná a mosolyt. Nagyon fontos számukra a szépség, a harmónia.

copper.jpgA férfiak és a nők is kedvelik a csillogó réz dísztárgyakat. A hölgyek örülnek egy szép ékszernek, legyen az nemesfém, vagy bizsu. Nem hiányozhatnak ruhatárukból a divatos ruhadarabok, kiegészítők, például a sálak, kendők, stólák, de meglephetjük őket egy szép sminkkészlettel is.

Különösen nagy hangsúlyt helyezzünk az esztétikus csomagolásra!