Horoszkóp és ajándék: a Halak

halak.pngHalak (február 19. – március 20.)

Álmodozó típusú, nehezen néz szembe a való világ problémáival. Gyakran hiszik róla, hogy gyámolításra szorul, de ez csak a látszat, határozottan halad céljai felé. Közel állnak hozzá a művészetek, rendkívül nyitott mindenre, beleértve a misztikus dolgokat is. Képes a legjobb hangulatából mély depresszióba zuhanni. Szereti, ha titok lengi körül az életét.

Minek örülne a legjobban?

Mivel vonzódik a művészetekhez, megajándékozhatjuk koncert-, kiállítás- vagy színházjeggyel. Örülne kedvenc festője valamelyik reprodukciójának is vagy egy képzőművészettel foglalkozó könyvnek. Nyugalmat árasztó lakberendezési tárgyakat is adhatunk neki, ilyen például egy szobai szökőkút, egy tó, tengert vagy hegyeket ábrázoló kép, de szívesen fogadna egy bonsai fácskát is, amit kedvére formálhat és gondozhat. Imádja a finom italokat, amelyek mellett kikapcsolódhat. Ha könyvet keresünk neki, a lélekkel és spirituális témával foglalkozókat válasszuk.

Színe: ibolyakék, a tengert idéző kékeszöld, de kedveli a kék valamennyi árnyalatát, melyeket fehérrel és pasztellszínekkel vegyít.

Köve: ametiszt, hematit, hegyikristály, krizolit

foto.pngA zodiákus jegyek közül ő a leghálásabb ajándékbontó. Könnyű vásárolni vagy örömöt szerezni neki, hiszen imádja az ünnep hangulatát. Maga is kreatív, sokoldalú és ötletes ajándékozó. Ha tehetné, minden percet megörökítene saját és szerettei életéből, így egy videó kamera vagy fényképezőgép nagy örömöt szerezne neki. Ahogyan egy tüllsál vagy valami könnyű lágy anyagból készült holmi is.

A Halak talán az összes csillagjegy közül a legromantikusabb alkat. Érzelmes, együttérző, könnyen befolyásolható. Rendkívül segítőkész és önzetlen, sőt önfeláldozó. Családszerető és társaságkedvelő.

Öltözködésében kedveli a puha pamutanyagokat, a simogató selymet, a romantikus lágy vonalakat, az egyszerű eleganciát.