Horoszkóp és ajándék: a Bak

bak.pngBak (december 22. – január 20.)

Bármire képesek, csakhogy céljaikat elérjék. Mindig hosszú távban gondolkodnak. Komoly emberek, csendességük kitartó előrenyomulást takar. Olykor kíméletlenül harcolnak céljaikért. Szívesen elmélkednek, szemlélődnek, lelkük mélyén gyakran bizonytalanság nyugszik. Szigorúak, állhatatosak, de megingathatatlan szívósságukkal és hitükkel mindig elérik, amit akarnak. A Bak befelé forduló, kitartó, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. Soha nem adja meg magát, hamar megtanulja leküzdeni a nehéz helyzeteket.

Minek örülne a legjobban?

Tervei lejegyzéséhez jól jöhet egy elegáns tollkészlet vagy egy határidőnapló. Egy sokzsebes táskának is biztosan hasznát venné, hogy ezernyi apróságát mindig magánál hordhassa. Örömet szerezhetünk neki bármilyen elegáns és értékálló tárggyal vagy lakberendezési kellékkel. Ezekből mindig a természetes anyagúakat keressük, mint a fa, kő, gyapjú vagy nád. Ékszerekből és ruhákból a klasszikusan elegáns, a visszafogott darabokat szereti. Leginkább az ezüst kiegészítőket kedveli.

Színe: fekete, szürke és a sötétzöld.

Köve: onix, rodonit, obszidián, macskaszem

nari.jpgEleget dolgozott egész évben, szüksége van arra, hogy a saját tempójában, lassan élvezze a szabadság édes perceit. A fenyő illata, no meg egy kávé finom narancsos süteménnyel is elegendő a boldogságához! Egy divatos ruhának is nagyon örülni fog, főleg ha olyan személytől kapja, aki fontos a számára.
Az óriási, extravagáns, feltűnő dolgok szóba se jöhetnek náluk. Olyan ajándékoknak örül igazán, amelyeknek hasznát veszi. Meglephetjük diszkrét ékszerrel, pénztárcával, hasznos könyvekkel, barkács felszereléssel, praktikus kiegészítőkkel.