Horoszkóp és ajándék: az Oroszlán

 oroszlan.pngOroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ambiciózus, hatalmas vállalkozó kedvvel van megáldva. Vezetésre, szervezésre termett. Szereti a hatalmat, a fényűzést, de nagy szíve is van. Nagyvonalú a családjához, a barátaihoz, és jóságos a segítségre szorulókkal. Remek társasági ember, mindig kellemes légkör veszi körül. Szeret játszani. Ha azonban megharagszik valakire, azt sosem felejti, és levegőnek nézi az illetőt.

Minek örülne a legjobban?

bross.jpgVonzódik a különleges, egyedi ékszerekhez és kiegészítőkhöz. Sokat ad megjelenésére, mindig elkél az Oroszlán nőnek egy díszes bross, amellyel ruhatárát színesítheti, vagy egy kellemes parfüm, ami ellenállhatatlanná teszi. Megajándékozhatjuk egy aranyos rajzfilmmel vagy mesehőst ábrázoló tárggyal is, mert szereti a gyermeki dolgokat, sosem akar felnőni. De vehetünk neki egy közösséget összekovácsoló játékot, legyen az dominó, darts vagy csocsóasztal.

Színe: arany

Köve: hegyikristály, rutilkvarc, szodalit, aventurin

Vigyázat, számára a külsőségek fontosak, szereti a drága ajándékokat! Például elektronikai cikkeknek örülne talán a leginkább. Anyu egy hajszárítónak, apu egy villanyborotvának, mert úgy is lusta borotválkozni. Mivel pedig ad a külsejére, egy elegáns ruhadarab vagy ékszer is örömódára fakaszthatja.

Az Oroszlán (július 23 - augusztus 22.) jószívű, szeretetre méltó, aki mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Egész megjelenése eleganciát sugároz. Szereti az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, a hosszú sálat, a széles karimájú kalapot.

gyuru_1.jpgSzíne az arany, így minden, ami csillog és ékszer, az mehet ajándékba. Mindegy milyen a formája, milyen kövecskék díszítik, egy a lényeg, hogy arany vagy ezüst legyen. Legyen hölgy vagy úr, szívesen visel ékszert, nyakláncot, karláncot.

Lakásában is az arany és különböző árnyalatai, valamint a vörös színek dominálnak, kedveli a luxust, a selyem és bársony kiegészítőket.