Horoszkóp és ajándék: az Ikrek

 ikrek_2.pngIkrek (május 21. – június 21.)

Kettős személyiség, mint ahogy azt a neve is mutatja. Könnyen alkalmazkodik a változó körülményekhez. Érdeklődési köre széles, kíváncsisága kielégíthetetlen, minden pletyka, információ lázba hozza. Könnyen barátkozik, érdekli mások élete. Értelmes, jó képességű, amit okosan kamatoztat élete során. Imád kockáztatni és játszani. Az Ikrek csillagjegyben született személy fő jellemzői a nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imád utazni, társaságba járni, információkat cserélni, könnyen barátkozik. Be nem áll a szája, nincs tekintettel arra, hogy esetleg más is szeretne szóhoz jutni a társaságban.:)

Minek örülne a legjobban?

Találó lehet egy újfajta társasjáték vagy kártya, hiszen a legnagyobb játékosok egyike. Mivel szeret mindenről tájékozódni, örömet szerezhetünk neki különféle lexikonokkal, tudományos vagy irodalmi témájú könyvekkel, szótárakkal, de egy jó DVD-t vagy videofilmet is nagyra értékel. Mindig ezer dolga van, és egyszerre több helyen akar lenni. Mivel hajlamos a túlszervezésre, ajándékozzunk neki határidőnaplót vagy telefonregisztert. Ha nem akarunk személyes ajándékot adni, lepjük meg egy palack jó minőségű borral, és hozzáillő sajttal.

Színe: szereti a könnyű, világos színeket, kedvence a sárga.

Köve: tigrisszem, citrin, rutilkvarc, tejkvarc

A színek és illatok, valamint a dísztárgyak kedvelője. Ugyanakkor a praktikus dolgok is örömöt szerezhetnek neki. Egy puzzle, néhány útikönyv vagy pár jó film társaságában talán nem fog unatkozni karácsonykor. A választék széles skálája adott, a lényeg csak az, hogy eltalálják, mi a szíve vágya. Bátran vegyítse a hasznosat a haszontalannal!

Imádja a divatos ruhadarabokat, öltözködésben is változatosságra törekszik. Szexis selyem darabokban érvényesül igazán vidám, flörtölő természete.

Lakásában kedveli a geometrikus mintákat, egyedi megoldásokat. Gyakran rendezi át otthonát, hiszen mindig vágyik valami újdonságra.

bag.jpgAz ikrek imád utazni, ezért mindig jól jönnek neki olyan praktikus tárolóeszközök, amelyek megkönnyítik a dolgát a pakolás során, például nesszeszer, ékszerbőrönd, fedeles fülbevaló vagy gyűrűtálca. De meglephetjük egy sállal, strandkendővel a kedvenc színeiben, vagy egy selyemsállal, mert a selyemben különösen szexi tud lenni.:) Mivel gyakran rendezi át otthonát, ezért a sok összegyűjtött berendezési tárgyat valahol tárolnia kell, ehhez pedig ideális lehet egy kreatív tárolódoboz. Sőt, vidám természetéhez a vidám, bohókás ékszerek is passzolnak.